SPLATWEB.NET

Julkaise syötteitä
Splatweb - Suomen suurin värikuulayhteisö
Syötteen kokonainen osoite. 5 vuotta 3 tuntia sitten

Paintball Sissokselta varastettu tavaraa

Pe, 11/04/2011 - 08:22

Paintball Sissos Oyn tiloissa kävi varkaita eilen (3.11.) illalla noin kello kuuden aikaan illalla. Varkaat onnistuivat viemään tietokoneen ja muutamia Tippmann- ja BT-merkkaimia sekä muuta omaisuutta. Varkaat nähtiin Sissoksen lastauslaiturilla, mutta he pääsivät pakenemaan. Osa varastetusta tavarasta jäi lastauslaiturille varkaiden paetessa.

Paintball Sissos pyytää vihjeitä varkaista ja varastetusta tavarasta, jota saatetaan kaupata poikkeavilla hinnoilla tai erikoisilla teksteillä. Vinkkejä voi laittaa Jesperille sähköpostilla jesper . toivola [at] sissos . com tai puhelimella numeroon 044 - 515 5054. Tietokoneen ja muun omaisuuden palautumiseen johtavasta vihjeestä luvassa palkkio.

Paintball Sissos avaa värikuulapelihallin Helsingin Jätkäsaareen

To, 11/03/2011 - 12:47

Paintball Bunkkeri on uusi sisäpelihalli, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Hallin avajaisia vietetään lauantaina 5.11.2011 avoimien pelien muodossa, jolloin halli on avoinna kaikille kiinnostuneille kello 11.00?15.30.

Paintball Bunkkeri sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa osoitteessa Itäinen vaihdekuja 8. Komea ?bunkkerirakennus? on sataman maamerkki ja entinen kappaletavaravarasto, josta suunnitellaan uutta liikunta- ja vapaa-ajantaloa.

Tarve kilpaharjoittelun mahdollistavalle ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvalle lämmitetylle hallille on ollut kova. Lähin vastaavan tasoinen halli löytyy Saksasta.

? Etsimme pitkään sopivaa hallitilaa ja nyt pääsimme sen toteuttamaan, toteaa tyytyväinen Jesper Toivola Sissoksesta.

Hallissa on lähes täysimittainen, kilpailuvaatimukset täyttävä sisäpelikenttä tekonurmella, jonka koko on 45 x 30 m. Harrastajapeleissä kilpakenttää täydennetään army-henkisillä esteillä. Kentän lisäksi alueella on taukotilat, kioski ja paintball-varusteita myyvä kauppa. Pelikenttä on rajattu suojaverkolla, joten pelien katsominen onnistuu turvallisesti.

Harrastajamäärän kova kasvu ja Suomen lyhyt kesä pontimena

Paintballia pelataan yleensä metsässä tai sup´air esteillä nurmikentällä. Suomen kesä on lyhyt, joten Sissos halusi mahdollistaa suositun lajin harrastamisen ja kilpaharjoittelun myös talvella.

Kilpaa paintballia on pelattu Suomessa vuodesta 1989 lähtien. Suomen Paintball-liiton järjestämä SM-liiga on yksi maailman vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä lajin kilpasarjoista. Suomessa paintballia pelataan kilpaa SM-liigassa sekä 1-, 2-, ja 3-divisioonissa. Kilpajoukkueita on ympäri maata yhteensä yli 40.

Hallissa tullaan järjestämään turnauksia talven aikana. Lisäksi Bunkkeri tarjoaa hyvät harjoittelumahdollisuudet, sillä siellä on myös kumikuula-ammuntapiste. Uudelleen ammuttavilla kumikuulilla voi harjoitella tekniikkaa ja tarkkuusammuntaa.

Harrastajille ja kilpapelaajille

Paintball Bunkkerissa järjestetään pelitapahtumia niin yrityksille, kaveriporukoille kuin opiskelijaryhmillekin.

Värikuulapeli sopii 12?70-vuotiaille. 90 % asiakaskunnasta on miehiä, mutta naistenkin osuus on kasvussa. Toivola kehottaa naisia tulemaan joukolla mukaan tutustumaan lajiin, jotta naisille voitaisiin varata omat vuorot.

Aktiiviharrastajat voivat ottaa osaa viikkotreeneihin, jonne myös aloittelijat ovat tervetulleita. Kilpajoukkueilla on mahdollisuus varata viikoittainen vakituinen pelivuoro. Aktiivipelaajille on tarjolla 1kk- ja 6kk-kausikortteja.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper . toivola [at] sissos . com
Tuure Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155053, tuure . toivola [at] sissos . com
www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

Sissos-yhtiöt
on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli
on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

Urho koulu alkaa sunnuntaina 20.11.2011

To, 11/03/2011 - 12:43

Talvella 2009 ensimmäisen kerran toteutettu Urho koulu on peruskurssi turnauspaintballiin. Neljän kouluharjoitusvuoron aikana käydään läpi kaikki nykyaikaiseen kilpapaintiin kuuluvat osa-alueet.

Koulu jakautuu neljään opetuskertaan ja niiden aikana on tavoitteena opettaa perusteet kilpapaintballin pelaamiseen. Koulu on suunnattu kaikille pelaajille, jotka tuntevat tarvitsevansa perustaitojen hiomista nykyaikaisilla kilpakentällä. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on perustaidot tehokkaaseen ja vauhdikkaaseen kilpapaintballiin sekä pohjaa jatkaa omatoimista harjoittelua omassa seurassa tai avoimissa harjoituksissa. Kokeneemmatkin pelaajat saavat varmasti yksilöllistä opastusta omien taitojensa hiomiseen vaikka olisi pelannut pidempäänkin.

Osallistujilla ei välttämättä tarvitse olla yhtään kokemusta paintballista, ikärajaa ei oel mutta suositellaan vähintään 14 vuoden ikää (alaikäisillä tulee ola huoltaja mukana ainakin ensimmäisellä kerralla).

Koulutuksessa voidaan käyttää omia varusteita tai vuokrata ne Paintball Sissos Oy:stä. Huom. Hallissa käytetään vain hallista ostettavaa kuulaa.

Jokaisella opetuskerralla käydään läpi paljon erilaisia asioita ja harjoitteita, mutta erityisesti kolme viimeistä kertaa painottuu enemmän valittujen osa-alueiden syventämiseen.

 1. sunnuntai 20.11.09 09.00 - 12.00 Intro (Kisapaintin perusteet)
 2. sunnuntai 27.11.09 09.00 - 12.00 Ampuma-asennot (molemmat kädet, matalat ja korkeat syndit, juoksuammunta)
 3. sunnuntai 04.12.09 09.00 - 12.00 Liikkuminen kentällä (breikit, slaidit)
 4. sunnuntai 18.12.09 09.00 - 12.00 Pelitaktiikka (eri syndit, breikkijaot, kommunikointi, joukkuetaktiikka)

Koulutuksesta vastaavat Urho mustan pelaajat (SM 2006 ja 2009). Urho koulu toimii Paintball Sissos Oy:n uudessa sisähallissa Paintball Bunkkerissa Helsingin Jätkäsaaressa.

Ilmoittautuminen

(aina vähintään päivää ennen kouluvuoroa, esim. ensimmäiseen vuoroon viimeistään la 19.11. klo 12 mennessä) sähköpostilla: jani . leskinen [at] saunalahti . fi tekstiviestillä: 0400 - 613 744

Hinnat

24,- euroa (kk. tai vip-kortilla 19e) per pelivuoro (sis. hallimaksun, opetuksen ja paineilmahuollon) lisäkustannuksina kuulat Paintball Bunkkerin hinnaston mukaan.

HUOM Paintball Sissos Oy tukee Urho koulua ja tarjoaa erittäin edullisen pakettitarjouksen:

95,- euroa (kk- tai vip-kortilla 85e) kaikki neljä kouluvuoroa maksettuna ensimmäisellä kerralla BONUKSENA ilmaiseksi Planet Eclipsen 2011 pelipaita! (paita erikseen 30,- VAIN kouluun osallistuville).

Tervetuloa oppimaan parempaa pelaamista!!

Angel Paintball Sports lopettaa toimintansa

Ti, 11/01/2011 - 20:38

Angel Paintball Sports on ProPaintball.comin tietojen mukaan lopettamassa toimintansa. Angel-merkkaimista, Fatboy-bulkeista, Angel Air -ilmasysteemeistä sekä Angel Eye -maskeista tunnettu valmistaja kuitenkin lupaa, että takuuasiat ja huolto tullaan hoitamaan loppuun kunnilla.

Angel-merkkaimet tullaan muistamaan pitkään, koska niiden ansiosta sähkötoimiset merkkaimet löivät läpi paintball-maailmassa. Angel-merkkaimien toimintavarmuus, erinomainen ja toimiva huolto suurimmissa turnauksissa olivat ainutlaatuista palvelua 2000-luvun alussa paintball-merkkaimien valmistajilta. Näistä on monet nykyään merkkainmarkkinoita hallitsevat valmistajat ottaneet varmasti mallia omaan toimintaansa.

Dyeltä DM12-merkkain World Cupissa

Ke, 10/19/2011 - 15:15

PSP:n päätöskierros, World Cup, pelataan tulevana viikonloppuna ja monet paintball-valmistajat esittelevät World Cupissa seuraavan vuoden uutuus tuotteitaan. DYE ei tee poikkeusta tälläkään kertaa. Uusien tuotteiden julkistaminen on aloitettu DM12-merkkaimella.

Alla videon mukana tulleet speksit merkkaimesta:

DYE DM12 Dye is proud to introduce the DM12, the newest and most advanced member of our original series of markers of the famed DM line. *NEW* TOOLESS QUICK RELEASE FUSE BOLT? EYEPIPE? REACH TRIGGER LOCKDOWN feedneck UL AIRPORT ADJUSTABLE LPR HYPER3? COLOR CODED ORINGS ULTRALITE? FRAME STICKY GRIPS www.dyeprecision.com

Malevolent DVD Der Deriltä World Cupin aikoihin

Ma, 10/17/2011 - 06:26

Der Der on saanut valmiiksi kauden 2010 PSP-turnauksista kertovan DVD:n valmiiksi. Malevolent niminen video on trailerin perusteella taattua Der Der -laatua eli paljon slaideja, ylijuoksuja ja kipeän näköisiä osumia.

Malevolent DVD tulee myyntiin tulevana viikonloppuna PSP World Cupissa ja digitaalisessa muodossa videon voi ostaa Der Derin nettikaupasta 29. päivä tätä kuuta. Ladattavaversio tulee maksamaan 12,99 dollaria ja HD-versio 15,99 dollaria.

Luxe 2.0 DLX Technologyltä

Pe, 10/14/2011 - 07:09

DLX Technology julkaisee PSP World Cupissa kakkosversion Luxe-merkkaimesta. Uudessa versiossa suurimmat muutokset löytyy kahvan sisältä löytyvästä boardista. Merkkaimen virransäästö ominaisuuksia on parannettu, jotta paristot kestäisivät pidempään. Merkkaimen mukana tulee Luxe USB Interface Application, josta pääsee muokkaamaan yhdeksäätoista merkkaimen asetusta.

Yksi säädettävistä asetuksista voi vaihtaa kielen, jolla merkkain puhuu. Äänensä Luxelle ovat antaneet Todd Martinez , Tony Perez, Konstantin Fedorov, Patric Wrobel ja Alex Delanoy.

Sähköpuolen uudistuksen lisäksi Luxe 2.0:ssa luvataan olevan entistä helpommin puhdistettavissa uuden Fire Chamberin ja silmäsuojien sekä ball detenttejen ansiosta.

Tietoja Planet Eclipsen Etha-merkkaimesta

To, 10/13/2011 - 22:21

Planet Eclipsen joulun alla myyntiin tulevasta Etha-merkkaimesta on vuotanut julki teknisiä tietoja. Kovasti GEOlta muistuttava Ehta painaa 930 grammaa ja merkkaimen pituus on 539mm sekä korkeus 212mm. Merkkaimen runko ja Shaft4-piippu on valmistettu alumiinista, mutta kahva sekä feedi on valmistettu lasikuitumuoviseoksesta.

Ethassa ei ole näyttöä vaan merkkaimen ohjelmointi tapahtuu napin ja kolmivärisen ledin avulla. Tämä on yksi syy, miksi merkkaimen hinta on pystytty painamaan 395 dollariin.

Millennium Series päätökseen Pariisissa, Art Chaos Moscow CPL:n voittoon

Ma, 10/03/2011 - 09:32

Millennium Series on saatu tältä vuodelta päätökseen Pariisissa pelatussa World Cupissa. Kierroksen voitti Art Chaos Moscow kolmannella voitolla peräkkäin. Tämä tarkoitti sitä, että Art Chaos Moscow otti koko sarjan voiton CPL:ssä reilulla erolla toiseksi tulleeseen San Diego Dynastyyn. Kolmannen sarjapaikan otti Toulouse Tontons.

Pariisin kierroksen tulokset:

CPL: 1. Art Chaos Moscow 2. Toulouse Tontons 3. San Diego Dynasty 4. Marseille Icon SPL: 1. Offenbach Comin At Ya 2. Dogs D Amour Thessaloniki 3. Consilium Dei Zurich 4. Roosters Ulm Div 1: 1. Manchester Firm 2. Empire Venice 3. Copenhagen Synergy 4. Drammen Sabotage Div 2: 1. Generation Kill Paris 2. RMG Bratislava 3. Gold Coast Dijon 4. Imperious Black Angers Div 3: 1. GFY Evolution Paris 2 2. STK 3. Great Hellfire Bastards 4. Scalp ME Saulx les Chartreux 4

Sarjataulukot löytyvät Millennium Seriesin sivuilta:

JT Proflex -mallisto voi hyvin

Ke, 09/28/2011 - 07:44

Viime aikoina perinteisiä JT:n maskeja on ollut hyvin vaikea saada ja allekirjoittanutkin on hamstrannut varastoon muutaman JT Proflex -maskin, koska omasta mielestäni se on ehdottomasti parhaimman tuntuinen maski.

Näyttäisi nyt siltä, että JT Proflex -malleja vielä valmistetaan, koska Empire Paintball mainostaa sivuillaan uusi Limited Edition -malleja em. maskista. Väreinä Tan, Lime ja Olive. Hintaa maskilla on 73,95 dollaria.

Empire Prophecy Z2 -loaderi

Ke, 09/07/2011 - 19:05

Empireltä on tullut uusi Prophecy Z2 -loaderi, joka ainakin yrittää haastaa loaderimarkkinoita tällä hetkellä hallitsevan Dye Rotorin. Prophecy Z2 on valmistettu aiempaa kestävämmästä ja kevyemmästä materiaalista ja sen voi helposti purkaa ilman työkaluja. Loaderin puhdistaminen onnistuu jopa kesken pelin.

Prophecy Z2:ssa on merkkaimen laukaisuäänestä aktivoituva syöttö ja tasaista kuulien syöttämistä tarkkaillaan infrapunasilmien avulla. Hintaa boksiuutuudella on karvan alle 170 dollaria.

Alla on Empiren mainosvideot sekä kattava esittelyvideo loaderin rakenteesta.

NPPL All Star -joukkueiden kokoonpano selvillä

Pe, 09/02/2011 - 06:46

NPPL:n DC Challengen yhteydessä pelattavan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on päättynyt ja alla on länsi- ja itärannikon joukkueiden kokoonpano. DC Challenge pelataan 16.-18. tätä kuuta PEV's Paintball Parkissa. Länsirannikon joukkueen kapteenina toimii Dynastyn Oliver Lang ja itärannikon joukkueen kapteenina Avalanchen Frank Connell.

 • Länsirannikko:
  • Oliver Lang - Dynasty (Kapteeni)
  • Alex Fraige - Dynasty
  • Ryan Greenspan - Dynasty
  • Thomas Taylor - XSV
  • Rich Telford - XSV
  • Mike Carey - Vendetta
  • Mike McDonald - Vendetta
  • JJ Roth - Seattle Thunder
  • Corey Field - Seattle Thunder
  • Ryan Pruitt - Explicit
  • Matt Jones - Explicit
  • Nicky Cuba - LA Infamous
  • Justin Schwarz - LA Infamous
  • Tyler Harmon - Blast
  • Zack Long - Blast
  • Bob Long - Blast
  • Cole Scott - Uprising
  • Tommy Tucker - Uprising
 • Itärannikko:
  • Frank Connell - Avalanche (Kapteeni)
  • Alex Martinez - X-Factor
  • Devin Odell - X-Factor
  • Craig Daugherty - Avalanche
  • Billy Bernacchia - Avalanche
  • Damian Ryan - Legend
  • Brad Mccurly - Legend
  • Tommy O'donnell - Mutiny
  • Andy Horvath - Mutiny
  • Bear D'Egidio - Mutiny
  • Nick Slowiak - Aftershock
  • Chad Bouchez - Aftershock
  • Tim Montressor - Impact
  • Ryan Moorhead - Impact
  • Scott Kemp - Damage
  • Jason Edwards - Damage
  • Justin Rabackoff - Arsenal
  • Dave Bains - Arsenal

Kirkkonummi MeltDown Paintball Tournament 1.10.2011 (päivämäärä korjattu)

To, 09/01/2011 - 18:52

ProGames Oy järjestää 1.10.2011 paintball-turnauksen yhteistyössä GoldHammer Paintballin ja MadCrocin kanssa. Turnaus pelataan Kirkkonummen paintball-pelipuistossa 1.10.2011.

Formaatti X-Ball Light
Millennium 2011 -säännöillä 3 pisteeseen
Kenttälayout Millennium Paris

Edullinen osallistumismaksu 80 euroa / joukkue. Ilmoita nyt joukkueesi mukaan kauden kuumimpaan turnaukseen.

Palkinnot:
1. 500 EUR
2. 300 EUR
3. 250 EUR

Minimijoukkuemäärä on 12 joukkuetta, jotta turnaus pelataan.

Ilmoittautuminen tapahtuu parhaiten s-postilla osoitteeseen progames [at] progames . fi.

Viesti joukkueen nimi / MeltDown

ProGames toivottaa kaikki suomalaiset joukkueet mukaan taistelemaan rahapalkinnoista.

Tervetuloa mukaan

Oulun liigakierroksen otteluohjelmat

Pe, 08/26/2011 - 06:18

Alla huomenna pelattavan viimeisen liiga- ja divarikierrosten aikataulu. Kapteenien kokous alkaa klo 8.15 ja ensimmäiset pelit alkavat klo 8.40. Päivän aloittavat 1. ja 3. divisioona.

Kenttä 1 aikataulu SPBL 4. osaturnaus kaudella 2011 KENTTÄ 1 Lauantai 27.8.2011 Oulu Kapteenien kokous 8.15, pelit alkaa 8.40 peli nro sarja joukkue
joukkue 1 1.Div FieldFighter vs PPW Croc 2 1.Div Cyclone VDO vs Horna 3 1.Div Trivoga Silver vs Räyhä 4 1.Div FieldFighter vs Game Over 5 1.Div Cyclone VDO vs PPW Croc 6 1.Div Adrenaliin vs NVP 7 1.Div Game Over vs Horna 8 1.Div FieldFighter vs Cyclone VDO 9 1.Div NVP vs Räyhä 10 1.Div Adrenaliin vs Trivoga Silver 11 1.Div Horna vs PPW Croc 12 1.Div Cyclone VDO vs Game Over 13 1.Div Trivoga Silver vs NVP 14 1.Div FieldFighter vs Horna 15 1.Div Game Over vs PPW Croc 16 1.Div Adrenaliin vs Räyhä semi 1 1.Div A1 vs B2 semi 2 1.Div B1 vs A2 Tauko max 20min, kapteenien kokous liiga pronssipeli 1.Div semi 1 hävinnyt vs semi 2 hävinnyt finaali 1.Div semi 1 voittaja vs semi 2 voittaja 21 Liiga Cyclone vs Takeover 22 Liiga Trivoga vs Ruma Q 23 Liiga Dream Team vs Urho 24 Liiga Cyclone vs Ruma Q 25 Liiga Dream Team vs Takeover 26 Liiga Trivoga vs Urho 27 Liiga Ruma Q vs Takeover 28 Liiga Trivoga vs Dream Team 29 Liiga Cyclone vs Urho Tauko max 15min 30 Liiga Trivoga vs Takeover 31 Liiga Urho vs Ruma Q 32 Liiga Cyclone vs Dream Team 33 Liiga Urho vs Takeover 34 Liiga Dream Team vs Ruma Q 35 Liiga Cyclone vs Trivoga pronssipeli Liiga alkusarjan 4. vs alkusarjan 3. finaali Liiga alkusarjan 2. vs alkusarjan 1. Kenttä 2 aikataulu SPBL 4. osaturnaus kaudella 2011 KENTTÄ 2: Lauantai 27.8.2011 Oulu Kapteenien kokous 8:20, pelit alkaa 8:40 peli nro sarja joukkue
joukkue 1 3.Div Ässä Creditor vs Mohikaanit 2 3.Div Nokkapokka vs Soulseekers 3 3.Div Stainless vs TBD Urheilijat 4 3.Div Mohikaanit vs Core 5 3.Div Soulseekers vs Iron Balls 6 3.Div TBD Urheilijat vs Jämsän PB 7 3.Div Ässä Creditor vs Core 8 3.Div Nokkapokka vs Iron Balls 9 3.Div Stainless vs Jämsän PB 10 3.Div Ässä Creditor vs TBD Urheilijat 11 3.Div Nokkapokka vs Mohikaanit 12 3.Div Stainless vs Soulseekers 13 3.Div TBD Urheilijat vs Iron Balls 14 3.Div Mohikaanit vs Jämsän PB 15 3.Div Soulseekers vs Core 16 3.Div Ässä Creditor vs Iron Balls 17 3.Div Nokkapokka vs Jämsän PB 18 3.Div Stainless vs Core semi 1 3.Div Alkusarjan 1. vs Alkusarjan 4. semi 2 3.Div Alkusarjan 2. vs Alkusarjan 3. Tauko max 20min, kapteenien kokous 2.div pronssipeli 3.Div semi 1 hävinnyt vs semi 2 hävinnyt finaali 3.Div semi 1 voittaja vs semi 2 voittaja 23 2. Div Ässä Creditor vs SWAT 24 2. Div Jämsän Paintball vs Los Bastardos 25 2. Div Feenix vs Coitus 26 2. Div SWAT vs Fieldfighter Outbreak 27 2. Div Los Bastardos vs RPC 28 2. Div Coitus vs PPW Mad 29 2. Div Ässä Creditor vs Fieldfighter Outbreak 30 2. Div Jämsän Paintball vs RPC 31 2. Div Feenix vs PPW Mad 32 2. Div Ässä Creditor vs Los Bastardos 33 2. Div Jämsän Paintball vs Coitus 34 2. Div Feenix vs SWAT 35 2. Div Los Bastardos vs PPW Mad 36 2. Div Coitus vs Fieldfighter Outbreak 37 2. Div SWAT vs RPC 38 2. Div Ässä Creditor vs PPW Mad 39 2. Div Jämsän Paintball vs Fieldfighter Outbreak 40 2. Div Feenix vs RPC pronssipeli 2. Div Alkusarjan 3. vs Alkusarjan 4. finaali 2. Div Alkusarjan 1. vs Alkusarjan 2.

Liigan viimeisen kierroksen korjattu layout

Ti, 08/16/2011 - 07:09

Osassa aiemmista layout-kuvissa oli ensimmäisen teltan paikka oikealla puolella merkitty väärin. Virallinen varmistus teltan paikasta on saatu suunnittelijalta ja alla on korjatut versiot layout-kuvista.

Mustavalkoinen versio layoutista löytyy täältä.

Tampa Bay Damage PSPn voittoo viikonloppuna

Ma, 08/15/2011 - 05:01

PSP:n toiseksi viimeinen osakilpailu saatiin eilen päätökseen New Jerseyssä. RaceTo-7 peleissä finaalissa kohtasivat Tampa Bay Damage ja Dynasty, joista tällä kertaa Tampa Bay Damage vei voiton selvästi lukemin 6-1.

Professional RaceTo-7 1. Tampa Bay Damage 2. San Diego Dynasty 3. Los Angeles Ironmen 4. Edmonton Impact Division 1 RaceTo-5 1. upTon 187 cRew 2. T1 Topgun Union 3. Hurricanes 4. Assault Division 2 RaceTo-5 1. Static 2. Boom 3. Distortion 4. Rhythm Division 3 RaceTo-4 1. Team No Name 2. Revo 3. NCPA All-Stars 4. Boom II Division 4 RaceTo-4 1. Revo II 2. Central Florida Paintball 3. North Texas Shockwave 4. NJ Jesters kids Division 3 RaceTo-2 1. Plan B 2. CRU LT 3. Seek and Destroy 4. Richmond Rage Division 4 RaceTo-2 1. CRU Army 2. GSP All-Stars 3. Edge Army II 4. Galveston Island Paintball

SPBL:n päätöskierroksen layoutin teaser

To, 08/11/2011 - 09:51

SPBL:n Oulun kierroksella pelataan samalla layoutilla kuin Swedish Paintball Championshipin Varbergin kierroksella. PBSM on julkaissut uutiskirjeessään teaserin tulevasta layoutista.

SPBL on myös ilmoittanut, että Oulussa lauantaina pelataan aamupäivällä 1. ja 3. divisioonan pelit ja iltapäivällä SM-liigan ja 2. divisioonan pelit.

Paintball Sissos Oy muutti uusiin toimitiloihin

Ma, 08/08/2011 - 10:24

Paintball Sissos Oy muutti uusiin isompiin toimitiloihin Helsingin Jätkäsaareen. Uuden myymälän avajaiset pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana syksyllä 2011. Uudet toimitilat sijaitsevat vanhan tullivaraston ns. Bunkkerin kuudennessa kerroksessa. Uusien toimitilojen yhteyteen avataan syksyllä 2011 sisäpaintballhalli.

Uusi osoitteemme 1.8.2011 alkaen:
Paintball Sissos Oy
Jätkäsaari
Itäinen vaihdekuja 8, 6krs.
00220 HELSINKI

p. 010-3877880
mail. helsinki [at] sissos . com
avoinna:
ma, ke ja pe 11.00-18.00
ti ja to 11.00-17.00

Piikkiön 2. ja 3. divisioonan täydelliset tulokset

Ma, 08/08/2011 - 07:24

Alla 2. ja 3. divisioonan Piikkiön osakilpailun täydelliset tulokset:

2. divisioona: 1.Los Bastardos 2. Ässä Creditor 3. Jämsän Paintball 4. Feenix 5. Coitus 6. Fieldfighter Outbreak 7. SWAT 8. RPC 9. Trivoga Bronze 10. PPW MAD 3. divisioona: 1.Stainless 2. Ässä Creditor 3. Nokkapokka 4. TBD Urheilijat 5. Soulseekers 6. BXJ 7. Mohikaanit 8. Ärjy 9. Core 10. Ironballs

NPPL All Stars -ottelun pelaajaäänestys käynnissä

Pe, 08/05/2011 - 06:20

NPPL valitsee nettiäänestyksellä pelaajat toista kertaa pelattavaan vuotuiseen All Stars -ottelluun. All Star -ottelu pelataan DC Challenge -turnauksen aikana 17.9. Ottelussa pelaavat itäisen ja läntisen konfferenssin joukkueiden riveistä nettiäänestyksellä valitut pelaajat. Itäisen konfferenssin joukkueen kapteenina toimii St Louis Avalanchen Frank Connell. Vastaavasti läntisen konfferenssin joukkuetta johtaa San Diego Dynastyn Oliver Lang.

Linkit äänestykseen löytyvät NPPL:n tiedotteesta.