Takeover - The Royal Gunfighters

Takeoverin juuret ulottuvat pitkälle suomalaisen paintballin alkupäiviin saakka. Nykyinen Takeover on muodostunut ajansaatossa vanhoista kuopiolaisista joukkueista eri fuusioiden kautta. Näistä joukkueista mainittakoon mm. Brutal Assault, Thö Trinkers, La Trinca ja Infektio. Takeover on perustettu vuonna 1998, eli taivalta on tullut jo reilusti yli 10 vuotta.

Takeover on alusta asti pyrkinyt keskittymään turnauspelaamiseen, mutta metsäpelaamistakaan ei ole täysin unohdettu. Joukkueen toimintaa avustamaan on perustettu rekisteröity yhdistys, Takeover Paintball Kuopio ry vuonna 2002, joka pyrkii samalla kehittämään paintball-toimintaa Kuopion alueella. Takeover on pyrkinyt pelaamaan aina kovatasoista paintballia, josta kertoo myös se, että joukkueen entinen kapteeni Mikko Huttunen on ensimmäinen suomalainen ammattilainen paintballin saralla. Takeover voitti myös 1. divisioonan mestaruuden vuonna 2008 nousten näin pelaamaan SM-Liigaan.

Joukkue pelaa Suomen Painball Liiton pääsarjassa, eli SM-Liigassa. Lisäksi joukkue osallistuu erilaisiin metsäpelitapahtumiin nimellä Recball Rangers.